Brak towaru

SITKO WKŁAD NA PARĘ DO PAROWANIA GOTOWANIA PARZE

Symbol: Ori_10-202-021

Dostępność: Brak towaru

Cena: 44.32

szt.
Zamówienie telefoniczne: 503683635

Dostępność i dostawa

Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
0
  • Kurier (Pobranie) 0
  • Odbiór osobisty 0
  • Paczkomaty InPost 12
  • Poczta Polska 15
  • Poczta Polska (Pobranie) 20
  • Kurier UPS 35

Więcej o produkcie

Zalecany sposób wysyłki::
DPD Kurier, DPD Pickup, GLS, Kurier24 InPost, MiniKurier24 InPost, One Box, One Kurier, Orlen Paczka, Paczkomat B, Poczta odbiór w pkt, Pocztex
Waga
0.34 kg

⭐⭐⭐⭐⭐

SITKO WKŁAD NA PARĘ DO PAROWANIA GOTOWANIA PARZE

⭐⭐⭐⭐⭐

image

✔️ Stalowy wkład do gotowania na parze.

✔️ Dzięki temu że jest rozkładany możemy go używać w naczyniach od 18 do 30 cm.

✔️ Nie musisz kupować specjalnego naczynia gdyż każdy garnek zamieni w doskonały parowar.

✔️ Wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej 304 - 18/8.

✔️ Sitko stoi na nóżkach o wysokości 2,5 cm.

✔️ Dania przygotowane są zdrowsze, zachowują swoje wartości odżywcze i witaminy.

✔️ Posiłki są zalecane dla osób odchudzających się, mają mniej kalorii.

✔️ Na parze możemy przygotowywać warzywa, mięso, ryby oraz owoce morza.

✔️ Sitko sprawdzi się doskonale do gotowania klusek na parze.

✔️ Nadaje się do mycia w zmywarce do naczyń.

✔️ Oryginalny produkt greckiej marki NAVA z linii akcesoriów kuchennych Acer.

  • Materiał: stal nierdzewna
  • Wysokość: 7 cm
  • Średnica: 28 cm
  • Waga (g): 269
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Sitko wkład do parowania gotowania na parze rozkładany stalowy nierdzewny 28 cm ACER (10-202-021)

Parametry:
Zalecany sposób wysyłki::
DPD Kurier, DPD Pickup, GLS, Kurier24 InPost, MiniKurier24 InPost, One Box, One Kurier, Orlen Paczka, Paczkomat B, Poczta odbiór w pkt, Pocztex

Dane producenta

VLACHOS BROS S.A IMPORTS (NAVA),Valantis Vlachos
PO BOX 1380
GR 57008 12th KLM O.N.R THESSALONIKIS -KILKIS, IONIA
Greece

valantisvlachos@navaideas.com

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: